Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Ανείπωτο Σενάριο

Όχι δεν αφορά το Survivor... Αλλά κάτι σαν το σεισμό που έρχεται ξαφνικά με μια βοή και ύστερα η Γη χορεύει ροκ εντ ρολ. Έτσι είναι τα ζόρικα (ακραία) σενάρια. 
Καλοκαίρι λοιπόν... Όλη η Ελλάδα μια θερμόπληκτη παραλία. Με ρεκόρ και επιτυχίες λέει στον τουρισμό και κυρίως σ΄ αυτόν. Όπως όλες οι εξαρτημένες ή  αναπτυσσόμενες χώρες, παρότι τυπικά και παρά τα μνημόνια χάριν Ε.Ε. ανήκουμε στις ανεπτυγμένες χώρες του πλανήτη. Πολιτικά και μετά τη δεύτερη αξιολόγηση των προγραμμάτων δανεισμού από τους θεσμοδανειστές δείχνει να κλείνει -τυπικά έστω -το θέμα μνημόνια και επιτήρηση και να χαλαρώσουν λίγο τα κοράκια και τα μνημόσυνα από τις τηλεπερσόνες στο TV. Αλλά η ειδησεογραφία απεικονίζει την επόμενη μέρα της αντιπαλότητας του κομματισμού πάνω σε αυτό το θέμα. Λες και δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Λες και χάθηκαν οι βάρβαροι. Και πλέον τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους?
Αλλά αυτήν ακριβώς την ώρα και την εποχή της νωχελικής πολιτικής θερμοπληξίας στις παραλίες της εθνικής μας ελαφρότητας, εξακολουθεί να αιωρείται πάνω μας ένα σενάριο τόσο επικίνδυνο, που παλιότερα περιγράφοντας το ''τέλος εποχής''  το λέγαμε ανείπωτο…

Ας το περιγράψουμε λοιπόν όπως το σκιαγραφεί η επαναδιαίρεση του πολιτισμένου κόσμου, ο νέος ψυχρός πόλεμος και ο ενεργειακός ανταγωνισμός. 
Γεωπολιτικά η αντιπαλότητα ΗΠΑ – Ρωσίας έχει μεταφερθεί στη θερμή σκακιέρα των Βαλκανίων με την ευμετάβλητη πολιτική υπό το βάρος εθνικιστικών και θρησκευτικών αντιθέσεων, που δεν έλυσαν αλλά ενέτειναν οι πρόσφατοι πόλεμοι και οι ανιστόρητες εδαφικά και εθνοτικά δημιουργίες μιας σειράς μικρών κρατών, που καλούνται σε διπλωματικό επίπεδο να επιλέξουν άμεσα μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας. Η σκιώδης αμερικανική πολιτική (πίσω από τον εκάστοτε πρόεδρο) ενθαρρύνει τον αλβανικό εθνικισμό - που μπορεί να προσεγγίσει ευκολότερα από όλους ως λαό αντιρωσικό - για μια μεγάλη Αλβανία, θέμα όμως που μπορεί να προκαλέσει άμεσα διαβαλκανικό πόλεμο.
Η Αλβανία και οι αλβανικοί πληθυσμοί Σκοπίων και Κοσόβου, όπως και οι ισλαμικοί πληθυσμοί Βοσνίας και Μαυροβουνίου είχαν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στον στρατό του ISIS με εκατοντάδες τζιχαντιστές που πολέμησαν εκεί και μετά την ήττα στη Συρία από Ρώσους και Κούρδους επιστρέφουν ήδη στις βαλκανικές χώρες τους. 
Παράλληλα η νεοοθωμανική Τουρκία που κινδυνεύει είτε με εμφύλιο, είτε με διαμελισμό, θέλει επίμονα να εξάγει το πρόβλημά της δυτικά, βασιζόμενη σε συμμάχους ισλαμιστές στα Βαλκάνια αλλά και στην κατάσταση της Ελλάδας που μόλις βγαίνει τυπικά από έναν οικονομικό πόλεμο.
Προγεφυρώματα κάθε κίνησης δυτικά η Τουρκία θεωρεί τα νησιά του Αιγαίου που όλως συμπτωματικά είναι γεμάτα από ισλαμιστές ''πρόσφυγες'' κάθε εθνικότητας καθοδηγούμενους από περίεργες ΜΚΟ αμφιβόλου συστάσεως και σκοπών. Άρα η Τουρκία έχει ήδη στα νησιά μας εν δυνάμει τζιχαντιστές προς τους οποίους ως σουνίτικη χώρα ποτέ δεν έκρυψε την αλληλεγγύη της. Κάθε άλλη ''ανθρωπιστική'' άποψη είναι τουλάχιστον αφελής.
Στο εσωτερικό της Ελλάδας είναι ήδη για δεκαετίες, αλλά ποτέ δεν αφομοιώθηκαν καν ως φιλέλληνες ή μεθέχοντες της ελληνικής κουλτούρας μισό με ένα εκατομμύριο Αλβανοί μετανάστες που μεθούν στην ιδέα μιας ''μεγάλης Αλβανίας'' και συνάμα κανείς τους δεν κρύβει τα φιλοτουρκικά του αισθήματα.
Παράλληλα και κυρίως στις μεγάλες πόλεις, άλλο μισό εκατομμύριο προσφυγομετανάστες από Ασία και Αφρική, που δε θα είχαν καμιά αντίρρηση για ένα Χαλιφάτο υπό τις εντολές της ''Σαρία'' τους, την οποία ένεκα κουλτούρας τη θεωρούν ανώτερη από κάθε Νόμο.
Η Κύπρος μια ακόμη πληγή που δυστυχώς δεν κλείνει με καμιά ομόσπονδη λύση, απεναντίας έτσι θα νομιμοποιεί την εισβολή και την κατοχή της από τους Τούρκους, που μέσω μιας υπό πίεση λύσης ζητούν να ελέγχουν νομότυπα όλη τη μεγαλόνησο και άρα την Ανατολική Μεσόγειο.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο η κόντρα Ε.Ε. – Βρετανίας – ΗΠΑ – Ρωσίας δημιουργεί ρευστές και φολκλόρ καταστάσεις που δείχνουν να μεγαλώνουν τις αποστάσεις του διχασμού του πολιτισμένου κόσμου παρά να τις γεφυρώνουν. Δυνάμεις ταχείας επέμβασης και αντιπυραυλικά συστήματα έχουν ήδη αναπτυχθεί κατά μήκος των ευρωρωσικών συνόρων για μια δήθεν ''ρωσική απειλή''. Πίσω από αυτή την παράνοια τα νήματα τα κινεί ο Τεκτονισμός της επιζητούμενης παγκόσμιας  Νέας Τάξης πραγμάτων που θα προκύψει μέσα από έναν σχετικά ελεγχόμενο Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο ή και έναν πυρηνικό όλεθρο για όποιον παρανοϊκό  θεωρήσει πως ίσως έχει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού και της δικής του ασφάλειας. Έστω και αν αυτό σημαίνει πως 5-6 δισεκατομμύρια ανθρώπων θα χαθούν μεμιάς. Αυτό βέβαια ανήκει στα ζητούμενα αποτελέσματα...

Στα ζητούμενα αποτελέσματα ανήκει επίσης και η δραστική λύση στο παγκόσμιο οικονομικό πρόβλημα της περιρρέουσας φούσκας των 70 τρις, που μόνο με παγκόσμιο πόλεμο κλείνουν χωρίς να βαρύνουν τη νεοταξική ελίτ που ελέγχει τον πλανήτη. Και φυσικά ο πλήρης έλεγχος των εναπομεινάντων πόρων και πληθυσμού υπό το δέος της στρατιωτικής καταστολής θα είναι δεδομένος...

Σε ιδεολογικό επίπεδο, η αναγκαία ''μεταπολεμική πανθρησκεία'' των μαζών έχει ήδη ξεδιπλωθεί παγκόσμια με τον απίστευτα αποδεκτό από Στοές, Κράτη, πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες κάθε δόγματος νέο ''Μεσσία'' Sun Yong Myoung Moon  (Yong = Δράκος) της Ενωτικής Εκκλησίας όπως οι ίδιοι την αποκαλούν…
Όλα λοιπόν είναι έτοιμα και ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος υπό διάφορες μορφές έχει ήδη ξεκινήσει σε ελεγχόμενο ακόμη στάδιο με καθημερινή ειδησεογραφία αντιπαλότητας.
Αν από τα παραπάνω συνάγεται πως ο παγκόσμιος Τεκτονισμός ή Νέα Τάξη ή Δρακονιανοί ή ''ερπετά του τόκου και της βόμβας'' κινούνται προς την τελική επικράτησή τους στον πλανήτη υπό τις οδηγίες του ''θεού Χρήμα'', τότε ναι ο μόνος αντίπαλός τους είναι ο ελληνισμός ως Ιδέα πανανθρώπινη που αφορά αξίες με κεντρική την Ελευθερία και με άξονες σκέψης τον ανθρωποκεντρικό και τον φυσιοκεντρικό όπως επιτάσσει η Γνώση, η Επιστήμη και η Πρόοδος των λαών της Γης.

Με αυτά τα δεδομένα και υπό ένα τέτοιο σενάριο παγκόσμιας αντιπαλότητας, οτιδήποτε ελληνικό θα θεωρείται ''κόκκινο πανί'' για τους νεοταξίτες εκπροσώπους της Επόμενης Ημέρας - επί ερειπίων, όπως αυτοί την επιθυμούν. Και ναι μεν ο ελληνισμός είναι Ιδέα και ενυπάρχει σε όλους τους πληθυσμούς της υφηλίου, αλλά το μένος των εχθρών είναι πολύ πιθανό να στραφεί επί παντός ελληνικού και όχι απλά για ένα νέο ''ες έδαφος φέρειν παν τι το ελληνικόν'' αλλά για τον αφανισμό της παρουσίας της από τον παγκόσμιο χάρτη...
Άρα και τα σημερινά πάθη της χώρας Ελλάδα ίσως να μην είναι αρκετά και να επιζητάται ένας βιολογικός αφανισμός των Ελλήνων, που μόνο κατ' όνομα αποτελούν ιδεατό εμπόδιο.

Όσο και να φαντάζει απίθανο ή τραβηγμένο σενάριο, γεγονός είναι πως στα χρόνια των μνημονίων έγιναν προσπάθειες υποτίμησης της υπόληψης των Ελλήνων παγκόσμια. Έγιναν ακόμη προσπάθειες ενοχοποίησης της Ελλάδας για τα παγκόσμια δεινά, ώστε να δοθεί μια αφορμή να χτυπηθεί ανελέητα.
Σήμερα που αυτά δεν έγιναν και υπό την πρόφαση της παγκόσμιας τρομοκρατίας του Χαλιφάτου των σουνιτών κι ενώ νομίζουμε ότι επιστρέφουμε σε κανονικότητα ως χώρα -αλλά όχι ακόμη ως λαός -, υπάρχουν ακόμη προϋποθέσεις για μια τυφλή επίθεση στη χώρα με σκοπό τη γενοκτονία του ελληνισμού στα πλαίσια μιας ευρύτερης πολεμικής σύγκρουσης σε Βαλκάνια και Αιγαίο. Κι αυτή είναι μέσα από ένα συνδυασμό Ισλαμιστών, Αλβανών Ουτσεκάδων και Τούρκων συνδυασμένα και αιφνιδιαστικά. Οι ενδείξεις, οι απειλές, οι κραυγές, οι αναθεωρητισμοί είναι έκδηλοι καθημερινά. Η πρόφαση τους λείπει, ή η αφορμή ή ακόμη χειρότερα η στημένη προβοκάτσια.

Μακάρι να μη γίνει ποτέ και να παραμείνει σενάριο. Αλλά τα δεδομένα που συνηγορούν σε ένα τέτοιο σενάριο είναι πιο υπαρκτά από ποτέ, δεδομένων και των συνεχών νατοϊκών ή διακρατικών πολεμικών ασκήσεων στα Βαλκάνια. Τα μάτια μας ανοιχτά λοιπόν, ειδικά στην προβοκάτσια… 

Η φωτιά της Β.Αφρικής έφτασε στη Μέση Ανατολή και δείχνει να προχωράει προς Τουρκία και ΒαλκάνιαΟι λύκοι γύρω μας καραδοκούν και για να χαλάσουμε κάθε σχέδιό τους οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση και έτοιμοι για όλα και σα λαός και σαν πολιτεία. Και ναι μεν η εκάστοτε Πολιτεία έχει την αντίστοιχη μέριμνα, αλλά και εμείς αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως έθνος, ας αφήσουμε για όσο χρειαστεί την επικίνδυνη ελαφρότητα, τον ωχαδερφισμό και τον εθνικό διχασμό που υποδαυλίζουν οι εκάστοτε σωτήρες μας. 
Ας είμαστε ξάγρυπνοι και έτοιμοι…       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου