Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Greek Dream


Το άκρον άωτο της νοητικής σχιζοφρένειας είναι να προσπαθείς να μεταφράσεις στα κινέζικα τα νοητικά παραφρασμένα ελληνικά.
Θα μου πεις δε χρειάζονται? Ποτέ δεν ξέρεις. Cosco είναι αυτή και έρχεται κι η coscosetrain, λέμε τώρα.
Παραλόγου συνέχεια. 
Πόθεν έσχες σημαίνει από που τα έχεις αυτά που δηλώνεις και όχι πόσα έχεις. Αυτό πάλι έχει να κάνει με το πόσα έχεις στην Ελάδα, αλλά προφανώς και στις νήσους Κέϋμαν ή στη Ζυρίχη και τη Σιγκαπούρη. Τέσπα. Άστεγοι δεκάδων ακινήτων και με λίρες Αγγλίας και κάτι παλιομετοχές οι πτωχοί μας εκπρόσωποι του λαού, πλην του Τσίπρα και του Μιχαλολιάκου.
No comments.

Φαίνεται πως σώνεται η χρεοκοπημένη Ελλάδα, αλλά ναυαγεί ο λαός αφού λέγοντας Ελλάδα πλέον politically correct εννοούμε τις τράπεζες.
Ο λαός είναι σε coffee brake.
Αλλά απόντος του λαού οι εκπρόσωποί του sic αλλάζουν κόμματα και θέσεις ανακυκλώνοντας το παλιό και ονομάζοντάς το καινούργιο μπας και σωθεί καμιά καρέκλα εξουσίας.
Προτείνεται να τεθούν σε διαθεσιμότητα που είναι και μόδα της εποχής,
λαμβάνοντας τον κατώτερο μισθό και επίδομα θέρμανσης, γιατί τα επιδόματα ανεργίας είναι για ένα 20% κι άντε να μείνουν στην απέξω ψάχνοντας δανεικά για τσιγάρα.
Μετά το χειμώνα βέβαια, γιατί τώρα θα ασχοληθούν με την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης σε όσους αγόρασαν πετρέλαιο με πίστωση  συμπεριλαμβανομένων των σχολείων στη Φλώρινα.
Φαντάσου και να ‘μασταν σε ρωσικό χειμώνα.
Με βάση πολιτικο-επιστημονικές μελέτες αντέχουμε ως λαός διότι αποθηκεύουμε ήλιο απ΄την ξαπλώστρα του καλοκαιριού.
Το θέμα δεν έχει να κάνει με τις αυξήσεις στο ρεύμα αφού αυτές αφορούν τον προικισμό της νύφης – ΔΕΗ που οδεύει προς πώληση.
Γενικότερα πολιτικοί και ΟΟΣΑ επιμένουν πως σώζεται η παρτίδα του νεοφιλελεύθερου μοντέλου στην Ευρώπη των γερμανικών τραπεζών και βιομηχανιών.
Ισαλαχ!
Με μια ντουζίνα τούρκικα σήριαλ ακόμη μπορεί να πειστούμε πως ανήκουμε στην Ανατολή και να κάνουμε παζάρια και χαϊρι  με τους γείτονες . Εβέτ!
Αλλά πέραν του λαού και της εξουσίας υπήρχαν και δάσκαλοι σε τούτο τον τόπο.
Σιώπησαν πάλι λόγω καταλήψεων ή ασχολούνται με τις περικοπές των …συγγραμμάτων?
 Ο Χριστός ήρθε δίδαξε και σταυρώθηκε. Αυτοί ήρθαν διδάσκουν και σταυρώνουν τους μαθητές τους. Βολικό.
Αλλά γενικότερα το βόλεμα, το βασισμένο στην απαράβατη αρχή της τακτοποίησης του εαυτούλη είναι η κλείδα της παρακμής του συστήματος της κοινωνίας μας που οδεύει στην τέλεια ανεστιότητα του ατόμου - όπως αποφαίνονται και οι προφέσορες της Δύσης - κατάσταση που ευνοεί την πλήρη νεοταξική κυριαρχία. Ψιλά γράμματα.

Τάβλι ξέρετε?
Είναι ο τέλειος τρόπος ξοδέματος χρόνου που με αναγωγή και συναρτήσεις και παρεμφερή scotc συνεπάγονται ξόδεμα ζωής…Λένε. Σε άλλα ψιλά γράμματα.
Απέναντι σε όλα αυτά τα τσιτάτα της ακινησίας και της μαυρίλας είναι οι άλλοι που σκέφτονται πως αύριο θα λένε : ''-Μάνα έχει πόλεμο έξω. Θ’ αργήσω.''
Κάπου ανάμεσα πρέπει κάποιος να παρέμβει με λόγο γητευτή.
Για να διαβεί η Γενιά, στην επόμενη μέρα, στο φως. 

Αλλά συμπολίτες Μοζαμβίκιοι ο χρόνος τελειώνει και ο γαλαξιακός χρόνος του μεγάλου ενιαυτού επίσης και κρατήστε καβάντζα κανά μελομακάρονο για τους εξωγήϊνους που έρχονται γιατί κουρασμένα θάναι τα καρντάσια από τα spaceships και θάναι μέσα στην τσαντίλα.
Αν περιμένετε δρακονιανούς θυσιάστε το σκύλο ή τη γάτα.
Αν περιμένετε να ψηθεί ο πλανήτης από ηλιακές τρέλες προμηθευτείτε αντηλιακό με uv gigaprotection αλόης.
Αν περιμένετε πλημμύρες πάρτε από ομπρέλες Ρόδου μέχρι σωσίβιο λέμβου.
By the way μόνο αγιοβασιλιάτικο δώρο απ’ την Κυβέρνηση να μην περιμένετε με τίποτα.

Τέσπα.
Θα περάσει κι αυτός ο χειμώνας.
Και είτε έτσι είτε αλλιώς θα ’ναι ο τελευταίος του γαλαξιακού μας έτους των 25.920 γήινων ετών.
Κι όλα θ’ αλλάξουν.
Με μαθηματική μαγεία και φυσική ομορφιά.
Και φως.
Νέο Φως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου