Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Το μνημείο απο Γρανίτη στη Georgia USA


Στις 22 Μαρτίου, 1980, ένα γρανιτένιο μνημείο ύψους 6 μέτρων και βάρους 100 τόνων, εγκαινιάζεται στους λόφους του Elbert County  στην Georgia, USA.

Στις 4 εξωτερικές λιθόπλακες βρίσκονται χαραγμένες 10 οδηγίες/εντολές, σε 8 διαφορετικές γλώσσες. (Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Ινδικά, Εβραικά, Αράβικα, Κινέζικα και Ρώσικα):


  • Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με την φύση.
  • Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
  • Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.
  • Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.
  • Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.
  • Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνιούνται εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ' ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
  • Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
  • Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
  • Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
  •  Μην είστε "καρκίνος" για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση.
 
Ένα ακόμα μήνυμα υπάρχει στο μνημείο, στις εξης 4 αρχαίες γλώσεες: αρχαία Ελληνικά,με μικρογράμματη Ελληνική γραφή, Βαβυλωνιακά με σφηνοειδή γραφή, Αρχαία Αιγυπτιακά με ιερογλυφική και Σανσκριτικά με γραφή devanagari.

Στο Ελληνικό κείμενο αναγράφεται : «Οίτε οι λίθοι την οδόν δεικνύντων οιώνι σωφροσύνης» . Αν και δεν είναι απόλυτα αναγνωρίσιμο από την φωτογραφία, το νόημα που προφανώς ήθελαν να δώσουν με αυτό είναι : « ας είναι αυτοί οι λίθοι οδηγοί στην οδό μιας εποχής σωφροσύνης» .
Στον κεντρικό λίθο, παρατηρούμε μια τρύπα σε γωνία 34μοίρες, η οποία "δείχνει" τον North celestial pole (Βόριος ουράνιος πόλος), και το βόρειο αστέρι είναι πάντα ορατό, συμβολίζοντας τη σταθερότητα και τον προσανατολισμό με τις δυνάμεις της φύσης.
 
Η σχισμή στον κεντρικό λίθο,σχηματίζει ένα παράθυρο που ευθυγραμμίζει με τις θέσεις της ανατολής του ηλίου το καλοκαίρι, όπως επίσης και με τα χειμερινά ηλιοστάσια. Σε μικρή απόσταση απο το μνημείο, υπάρχει ακόμα μια γρανιτένια πλάκα στο έδαφος με πληροφορίες σχετικά με το κύριο μνημείο.
Η κατασκευή του καλύπτεται από μυστήριο γιατί κανένας δεν γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα των ανθρώπων που ανέλαβαν την ανέγερση του. 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι τον Ιούνιο του 1979, ένας καλοντυμένος ξένος επισκέφθηκε τα γραφεία της τοπικής εταιρείας Elberton Granite Finishing Company και ανακοίνωσε ότι ήθελε να κτίσει ένα οικοδόμημα για να αποστείλει ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα. 
Παρουσιάστηκε ως R. C. Christian, αλλά σύντομα έγινε αντιληπτό ότι αυτό δεν ήταν το πραγματικό του όνομα, καθώς και ο ίδιος το παραδέχθηκε αργότερα.
Δήλωσε ότι αντιπροσωπεύει μια ομάδα ανθρώπων που ήθελαν να προσφέρουν μια κατεύθυνση στην Ανθρωπότητα.

Σήμερα αν και έχουν περάσει τρεiς δεκαετίες από τότε, κανένας δεν γνωρίζει το πραγματικό του όνομα ή αυτών που αντιπροσώπευε, ενώ το μνημείο βρίσκεται κτισμένο επάνω σε έδαφος αμφιβόλου ιδιοκτησίας. 
Βρίσκεται πολύ κοντά σε μια περιοχή που οι ινδιάνοι Τσερόκι ονομάζουν Al-yeh-li A lo-Hee δηλαδή «το κέντρο του κόσμου».
Στην δημόσια βιβλιοθήκη του Elberton, βρέθηκε ένα βιβλίο που γράφτηκε από τον R.C. Christian. Εκεί αναφέρεται ότι το μνημείο που ανέλαβε να κατασκευάσει, ανεγέρθη εις αναγνώριση του Thomas Paine και της απόκρυφης φιλοσοφίας την οποία εκείνος είχε υιοθετήσει εναντίον της Ιουδαιο-Χριστιανικής θρησκείας. 
Το να περιοριστεί ο πληθυσμός της γης στα 500 εκατομμύρια σημαίνει απλά τον αφανισμό πλέον του 85% σημερινού παγκόσμιου πληθυσμού και η προσπάθεια αυτή εκφράζεται με 
  • την προώθηση κάθε είδους πολέμων και συρράξεων
  • τον αποπροσανατολισμό από κάθε θεραπεία για τις ασθένειες που προκαλούν τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων όπως ο καρκίνος, οι καρδιοαγγειακές παθήσεις, ο διαβήτης, το AIDS και νέες λοιμώξεις. 
  • Με την ανεξέλεγκτη ακτινοβολία λόγο επικοινωνιών και κατά ένα σενάριο ίσως με τη διεξαγωγή αεροψεκασμών (?) σε παγκόσμια κλίμακα με βαρέα μέταλλα που εξασθενούν το ανοσοποιητικό του σύστημα , παράλληλα με τον αστικό τρόπο ζωής. 
  • Με την ρύπανση του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα των θαλασσών με τοξικά και πυρηνικά απόβλητα. 
  • Με την επιβολή του κώδικα διατροφής Codex Alimentarius ο οποίος θα απαγορεύει ή θα περιορίζει κάθε είδους ουσία με θεραπευτική ή συντηρητική αξία για τον άνθρωπο όπως οι βιταμίνες, τα μέταλλα, κλπ.

Πάμπολλες  άλλες μέθοδοι μαζικού αφανισμού βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς δυστυχώς η πλειονότητα του κόσμου να γνωρίζει την επικινδυνότητα ή την προέλευση τους.
Η αναφορά σε προσφυγές σε παγκόσμιο δικαστήριο ήδη από το 1980 δείχνει την σημερινή προσπάθεια για δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός δικαστικού οργάνου με παγκόσμιες εξουσίες
Η έμφαση στην διατήρηση της φύσης προεξοφλεί το περιβαλλοντολογικό κίνημα του 1990 και την επιβολή νέων τεχνολογιών μέσα από την δημιουργία ενοχών για την ρύπανση του περιβάλλοντος(?), 
ενώ η αναφορά σε «αναζήτηση της αρμονίας με το άπειρο» αντικατοπτρίζει την προσπάθεια για υποκατάσταση των κύριων θρησκειών με ένα νέο είδος πνευματισμού (?). 

Η ομάδα που ανέλαβε την ανέγερση του μνημείου, προφανώς δεν είναι παρά μια από τις πολλές ομάδες που εργάζονται μεθοδικά για τη δημιουργία μιας «Νέας Τάξης Πραγμάτων». Πίσω από αυτές τις ομάδες βρίσκονται άγνωστες πνευματιστικές οργανώσεις και για την κατανόηση των σκοπών τους χρειάζεται περισσότερη γνώση γύρω από τις δραστηριότητες τους, με τις οποίες ερμηνεύονται οι σκοπιμότητες όλων των φαινομενικά ασύνδετων και ακατανόητων γεγονότων ανά τον κόσμο που δοκιμάζουν την λογική και την γνώση μας.

Το γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει την ύπαρξη του μνημείου και μάλιστα ούτε καν οι ίδιοι οι Αμερικανοί στην πλειονότητα τους, αν και βρίσκεται μέσα στην χώρα τους, δείχνει ότι πρέπει να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στην αποκάλυψη, την κατανόηση και τον συσχετισμό τέτοιας έκτασης γεγονότων και καταστάσεων όπως οι παγκόσμιες μάστιγες που προαναφέρθηκαν, πριν είναι πολύ αργά.
Το ότι κάποιοι σχεδιάζουν με μακρόπνοα και παγκοσμίου εμβέλειας σχέδια, το ότι διαθέτουν τεράστια ποσά για το στήσιμο δήθεν συμβολικών μνημείων, δήθεν προφητικών γεγονότων και δήθεν αποκαλυπτικής φύσεως καταστάσεων, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι σε θέση να το πετύχουν κιόλας... 

Το αύριο ανήκει σε έναν ώριμο α' πλανητικό πολιτισμό των εθνών και των πολιτισμών τους βασισμένο στην πρόοδο, την ευημερία, την ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την ευημερία της ανθρωπότητας, χωρίς εξαιρέσεις, περιορισμούς και ανισότητες, ικανό να ατενήσει με σιγουριά το ηλιακό μας σύστημα , τον γαλαξία και τη ζωή έξω και πέρα απ' τη μικρή μας γειτονιά... 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου